Bayrak FM Forum Lider, Doktorin, Teskilat Esaslarina Göre Hareket Eder.

ÜYE OLMAYANLAR FORUMUMUZDA HICBIR SEKILDE AKTIVITE
UYGULAYAMAZ.

>>> ™️[ C¤ ]™️ BAYRAK FM ™️[ C¤ ]™️ <<<

KONU ACAMAZ, MESAJ YAZAZMAZ, EKLENTI INDIREMEZ,
ÖZEL MESAJLASAMAZ.

FORUMUMUZU TAM ANLAMIYLA KULLANMAK ICIN ÜYE OLMALISINIZ
Irtibat: bayrakfm@bayrakfm.de

Treten Sie dem Forum bei, es ist schnell und einfach

Bayrak FM Forum Lider, Doktorin, Teskilat Esaslarina Göre Hareket Eder.

ÜYE OLMAYANLAR FORUMUMUZDA HICBIR SEKILDE AKTIVITE
UYGULAYAMAZ.

>>> ™️[ C¤ ]™️ BAYRAK FM ™️[ C¤ ]™️ <<<

KONU ACAMAZ, MESAJ YAZAZMAZ, EKLENTI INDIREMEZ,
ÖZEL MESAJLASAMAZ.

FORUMUMUZU TAM ANLAMIYLA KULLANMAK ICIN ÜYE OLMALISINIZ
Irtibat: bayrakfm@bayrakfm.de

Bayrak FM Forum Lider, Doktorin, Teskilat Esaslarina Göre Hareket Eder.

Würden Sie gerne auf diese Nachricht reagieren? Erstellen Sie einen Account in wenigen Klicks oder loggen Sie sich ein, um fortzufahren.
Bayrak FM Forum Lider, Doktorin, Teskilat Esaslarina Göre Hareket Eder.

Bayrak FM Forum Lider, Doktorin, Teskilat Esaslarina Göre Hareket Eder.


    Hamsi Nasil Yapilir

    cCc 74 Deli Kurt 74 cCc
    cCc 74 Deli Kurt 74 cCc
    Admin
    Admin


    Mesaj Sayısı : 447
    Kayıt tarihi : 07.05.09
    Yaş : 57
    Nerden : Uzaydan

    Hamsi Nasil Yapilir Empty Hamsi Nasil Yapilir

    Beitrag von cCc 74 Deli Kurt 74 cCc 12/1/2014, 13:17

    Malzemeler:

    1. Hamsi
    2. Mısır unu
    3. Tereyağı
    4. Tuz, karabiber, toz kırmızıbiber, yenibahar

    Hazırlanışı:

    • Hamsilerinizin kılçıklarını ayıklayın veya en iyisi ayıklatın [es ist nur Moderatoren erlaubt, dieses Bild zu sehen]
    • Hamsileri iyice yıkayın ve sularının süzülmesi için biraz süzgeçte bekletin.
    • Hamsileri tuzlayın.
      [Es ist nur Moderatoren erlaubt, diesen Link zu sehen] [Es ist nur Moderatoren erlaubt, diesen Link zu sehen]


    • Mısır ununu baharatlarla karıştırın.
    • Hamsileri mısır ununa iyice bulayın.
      [Es ist nur Moderatoren erlaubt, diesen Link zu sehen]


    • Tavanızı ısıtın ve bir kaşık kadar tereyağını erittikten sonra ateşten alın.
    • Hamsileri tavanıza resimde görüldüğü gibi dizin, aralarında boşluk bırakmadan dizmeye özellikle dikkat edin, çevirirken dağılamamaları için birbirlerine çok yakın ve hatta sıkı sıkı dizmelisiniz.
      [Es ist nur Moderatoren erlaubt, diesen Link zu sehen]
    • Tavanızı tekrar ocağa alın ve orta ateşte pişirmeye başlayın, hamsiler kızarında kapağı kapatıp tencereyi ters çevirin, bu esnada elinize yağ damlatmamaya dikkat edin, kapağa aldığınız hamsileri, kapaktan kaydırarak tavaya geri alın ve diğer taraflarını da pişirin.
    • Yağ ilave etmek gerekirse tavanın kenarında eriterek ilave edebilirsiniz.
    • Kesinlikle sıcakken tüketin ve yanında bol salata ile.





    [es ist nur Moderatoren erlaubt, dieses Bild zu sehen]

      Aktuelles Datum und Uhrzeit: 10/5/2024, 02:03